Hődülés A Solar Street Light

A napenergia közvilágítás folyamatában, kivéve a chip által kibocsátott fényenergiát, a többi energia alapvetően hőenergiává alakul át. A magas hőmérséklet súlyosan befolyásolja az élettartamát napenergia LED utcai lámpák. Ezért meg kell, hogy fordítson teljes figyelmet a hőelvezetés LED utcai napenergia fények. Ha nem, néhány probléma merülhet fel:

A napenergia lámpa szerkezete a hőtágulás miatt meghajlítható és megrepedt. Ez azért van, mert a LED-es napelemes utcai lámpa áll különböző részein különböző anyagokból. És a hőtágulás és összehúzódás együtthatója eltérő. Ezért az anyag meghajlik, és csökken, ha a hőmérséklet csökken. Az anyag kitágulhat és megrepedhet, ha a hőmérséklet emelkedik

A túlzott hőmérséklet akadályozhatja a LED utcai fényáramkörök működését. Amikor a hőmérséklet a félvezető alkatrészek elektronikus berendezések emelkedik, az ellenállás kisebb lesz. Ez alkotja egy ördögi kör a "hőmérséklet-emelkedés-ellenállás csepp-áram növekedése-hőmérséklet-emelkedés-hőmérséklet-emelkedés". És a kiégés lekapcsolási jelensége megtörtént.

A magas hőmérséklet károsíthatja az anyag napenergia utcai lámpák, ami rontja a minőséget az anyagok. Minél magasabb az elektronikus berendezésekben használt anyagok hőmérséklete, annál gyorsabb az oxidáció. Ha ismételten magas hőmérsékletű oxidációnak van kitéve, az élete jelentősen lerövidül. Ugyanakkor az ismételt hőtágulás és a hideg zsugorodáscsökkenti az anyag erejét, és még károsíthatja is.

Road Smart napenergia utcai lámpák nagy szilárdságú és kiváló hőelvezetés, tudunk ajánlani 3-5 év garancia minden napelemes lámpák. Üdvözöljük a kapcsolatot velünk bármilyen információt.