Gazdasági és társadalmi haszon elemzése Solar LED utcai fény

Most napelemes LED utcai lámpák gyorsan bővül a hatalmas világítási piacon. Tehát mik az előnyei LED napenergia utcai lámpák, mint a nátrium utcai lámpák:

Először is, napenergia utcai led lámpák napenergia átalakítani őket a villamos energia.

Ezért a LED utcai napenergia lámpák jelentősen csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátás a villamosenergia-termelés.

Másodszor, az építőiparban a nátrium lámpa utcai lámpák nehéz, és árkok kell ásni, hogy kábeleket. A munka mennyisége nagy, és jelentős mennyiségű kábelre van szükség, míg a napenergia utcai lámpák at pólusok, megtakarítás egy csomó építési és kábel költségek.

Harmadszor, takarítsuk meg a villamosenergia-költségeket. Az energia a napenergia LED utcai lámpák származik kimeríthetetlen napfény, amely természetesen ingyenes energia. Az egyszeri befektetések egy életre is előnyösek lehetnek.

Negyedszer, takarítsa meg a karbantartási költségeket. A nagynyomású nátriumlámpák élettartama általában csak 2000-6000 óra, míg a napelemes LED utcai lámpa élettartama elérheti az 50 000 órát. Most az élet a high-end napelemes utcai led lámpa elérte a 100.000 óra. Csak a rendszeres karbantartás a vezérlő és az akkumulátor van szükség, ami nagyban takarít meg a munkaerő és a karbantartási költségek és javítás.