Cégprofil

Socreat Electronics Technology Limited egy high-tech közös vállalat vállalati Hongkong és az anyaország, szakosodott K + F, termelés és értékesítés az intelligens LED világítástechnika. "Természet származik, hozzon létre a jövőnk" koncepció alapján, mindannyian összpontosítani a K + F, termelés és értékesítés, kiváló minőségű egy napelemes kerti lámpa, minden-ban egy nap könnyű, hordozható napelemes közvilágítás rendszer.

Socreat van egy profi K + F csapat amely komponál tapasztalt LED vezető mérnökök és a tervezők világítás. Van egy szilárd technikai erejét, és gazdag tapasztalattal rendelkezik, a termék design, együttműködünk a tanárok és szakértők Xi'an Jiaotong Egyetem és a Xi'an Egyetem a tudomány és a technológia, hogy ügyfeleinknek a legjobb termékek.

Közúti Szúró egy új márka a Socreat cég, a márka rendszer szárazföldi hivatalosan alkotó 2016-ban. Biztosak vagyunk ez az új márka szuper csillag lesz az egész világ vezető napenergia utcai világos piac fejlődésének. Mint vezető, ragaszkodunk egy irányba "szakértői intelligens világítás, fény a világot", tartás K + F intelligens világítástechnikai termékek és minőségének javítása, a fény. Hozunk létre egy kényelmesebb, energiahatékony, magasabb minőségű élő környezet bölcsesség.

Minőségbiztosítás

Társaságunk tulajdonában a speciális vizsgálati berendezések és professzionális és képzett mérnök, aki szigorúan ellenőrizzék az egész folyamatot, beleértve anyagot vásárol, a gyártási eljárás és a késztermékek. Minden megbízhatósági vizsgálatok zsíraminok katonai termékek találhatók. Termékeink teljesen összhangban a kereslet a nemzetközi szabványok, UL, CE, FCC, RoHS és így tovább.

Gyárlátogatás

Our gyár található Gushu, Bao'An kerület, Shenzhen, amely elektronikai gyártási központ a kínai.

Gushu csak 2 metróállomás található Shenzhen repülőtértől, célszerű az Ön látogatását.

Tehát ha érdekli a LED, ne habozzon, látogasson el hozzánk, szeretettel várunk!

Vállalati jövőkép:

Mint a vezető az intelligens világítás.

Vállalati iránya:

Szakértő intelligens világítás, a világ kigyullad.

Vállalati koncepció:

Jön a természet, hozzon létre a jövőnket.

Vállalati érték:

Kínál az ügyfelek, alkalmazottak, részvényesek és üzleti

partnerek egy emelvény hol lehet létrehozni és elérni álmok;

tiszteletben tartása és mindenki a képességek és a kreativitás ösztönzése.